Restaurant Aker Brygge

Dette er TGI Fridays Aker Brygge

TGI Fridays på Aker Brygge i Oslo er en populær restaurant og bar som tilbyr en avslappet og hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i en flott beliggenhet med utsikt over sjøen, og er et populært valg blant både lokalbefolkningen og turister.

På TGI Fridays kan gjestene nyte et bredt utvalg av amerikanske retter, inkludert saftige burgere, spareribs, nachos, fajitas og steaks. Det er også et stort utvalg av salater, og sandwicher for de som ønsker et lettere måltid. Dessuten tilbyr restauranten et omfattende utvalg av cocktails, øl og vin. Gjestene møter en uformell og avslappet atmosfære i restauranten, med musikk og en livlig stemning. Restauranten er en populær destinasjon for både lunsj og middag i mindre eller større selskap.

Gjester som ønsker å holde et privat arrangement, kan bestille et eget rom såkalt Chambre Sépareé. Rommet passer utmerket for bursdager, utdrikningslag, familieselskaper og jobbarrangement. Les mer om vår Chambre Sépareé.

Alt i alt tilbyr TGI Fridays på Aker Brygge en flott opplevelse for de som ønsker å nyte god mat og drikke i en uformell og hyggelig atmosfære ved vannkanten i Oslo.

Fridays feeling restaurant Aker Brygge

Bord bestilling

Velkommen til oss for en hyggelig opplevelse.

Vi tar imot reservasjoner fra 2 til 6 personer gjennom Boka Bord skjema. For spørsmål om grupper på flere enn 6 pers., send en e-post. Ring for bekreftelse hvis dere ønsker å komme samme dag.

 

Privat arrangement?

Sjekk ut hva vi tilbyr

Telefon:

+47 24 13 31 00

E-postadresse:

akerbrygge@fridays.no

Adresse:

Adresse: Stranden 39, 0250 Oslo

Åpningstider

Monday – Thursday: 11.00 – 22.00
(Last call mains 21:00. Last call bar/appetizers & desserts 21.30)
Friday – Saturday: 11.00 – 23.00
(Last call mains 22.00. Last call appetizers & desserts 22.30. Last call bar 22.30)
Sunday: 12.00 – 22.00
(Last call mains 21.00. Last call bar/appetizers & desserts 21.30)

Deals & events

Deal

Aker Brygge, Bergen, Oslo City

Sips of Summer

From:

01/07/2024

Till:

01/09/2024

Sips of Summer

Kom i sommerstemningen på TGI Fridays! Vi har et eget utvalg av drinker som garantert vil få deg i sommerstemning. Kom innom og sjekk ut...

Showing the single result