Privat Aker Brygge

Privat arrangement

Planlegger du et større arrangement med venner, kollegaer eller familien? Enten det er bursdag, sommerfest, julebord eller en annen festlig anledning, hos oss på Fridays kan du feire samholdet på en avslappet og hyggelig måte. Vi tilbyr plass til opptil 40 personer i vår Chambre Séparée, hvor bordene kan tilpasses etter ønske. Vi krever ikke leie for lokalene, så lenge all mat og drikke bestilles fra vår meny. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å avtale nærmere detaljer! Fyll ut skjemaet under.

Telefon:

+47 24 13 31 00

E-postadresse:

akerbrygge@fridays.no

Adresse:

Stranden 39, 0250 Oslo

Åpningstider

Monday – Thursday: 11.00 – 22.00
(Last call mains 21:00. Last call bar/appetizers & desserts 21.30)
Friday – Saturday: 11.00 – 23.00
(Last call mains 22.00. Last call appetizers & desserts 22.30. Last call bar 22.30)
Sunday: 12.00 – 22.00
(Last call mains 21.00. Last call bar/appetizers & desserts 21.30)

Chambre Séparée Aker Brygge

leie privat plass TGI Fridays Norge Aker brygge
Hamburger TGI Fridays Aker Brygge restaurant
leie privat plass TGI Fridays Norge Aker brygge projektor

Dette er TGI Fridays Aker Brygge

TGI Fridays på Aker Brygge i Oslo er en populær restaurant og bar som tilbyr en avslappet og hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i en flott beliggenhet med utsikt over sjøen, og er et populært valg blant både lokalbefolkningen og turister.

På TGI Fridays kan gjestene nyte et bredt utvalg av amerikanske retter, inkludert saftige burgere, spareribs, nachos, fajitas og steaks. Det er også et stort utvalg av salater, og sandwicher for de som ønsker et lettere måltid. Dessuten tilbyr restauranten et omfattende utvalg av cocktails, øl og vin. Gjestene møter en uformell og avslappet atmosfære i restauranten, med musikk og en livlig stemning. Restauranten er en populær destinasjon for både lunsj og middag i mindre eller større selskap.

Gjester som ønsker å holde et privat arrangement, kan bestille et eget rom såkalt Chambre Sépareé. Rommet passer utmerket for bursdager, utdrikningslag, familieselskaper og jobbarrangement. Les mer om vår Chambre Sépareé.

Alt i alt tilbyr TGI Fridays på Aker Brygge en flott opplevelse for de som ønsker å nyte god mat og drikke i en uformell og hyggelig atmosfære ved vannkanten i Oslo.

Bestill rom

Be om privat plass
Starttid
Anledning