Privat Oslo city

Privat events

Planlegger du et større arrangement med venner, kollegaer eller familien? Enten det er bursdag, sommerfest, julebord eller en annen festlig anledning, hos oss på Fridays kan du feire samholdet på en avslappet og hyggelig måte. Vi tilbyr plass til opptil 40 personer i vår Chambre Séparée, hvor bordene kan tilpasses etter ønske. Vi krever ikke leie for lokalene, så lenge all mat og drikke bestilles fra vår meny. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å avtale nærmere detaljer! Fyll ut skjemaet under.

Telefon:

+47 400 13 400

E-postadresse:

city@fridays.no

Adresse:

Biskop Gunnerus’ gate 3, 0155 Oslo

Åpningstider

Monday – Thursday: 11.00 – 22.00
(kjøkken og bar stenger 21.30)
Friday – Saturday: 11.00 – 01.00
(kjøkken stenger 22.30 / bar stenger 00.30)
Sunday: 12.00 – 22.00
(kjøkken og bar stenger 21:30)

This is chamber séparée TGI Fridays Oslo city

leie privat plass TGI Fridays Oslo City stort bord
leie privat plass TGI Fridays Oslo City
Sparerib løkring onion ring TGI Fridays Norge Oslo City

Dette er TGI Fridays Oslo city

TGI Fridays City er en populær amerikansk restaurant sentralt i Oslo. Restauranten har en avslappet og uformell atmosfære, perfekt for både lunsj og middag.
Menyen hos TGI Fridays City tilbyr et bredt utvalg av retter, inkludert saftige biffer, smakfulle burgere, sprø salater og deilige pasta retter. En av de mest populære rettene på menyen er Fridays Signature burger. I tillegg til maten tilbyr TGI Fridays City også et godt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, øl og vin.
Restauranten har et moderne og stilfullt interiør, med komfortable sitteplasser og en hyggelig atmosfære. Servicen er vennlig og effektiv, og personalet gjør sitt beste for å sikre at gjestene har en hyggelig opplevelse. Alt i alt er TGI Fridays City et flott sted å besøke hvis du er ute etter god mat, hyggelig atmosfære og en avslappet stemning.

Bestill rom

Be om privat plass
Starttid
Anledning