Kontakt oss

Kontakt oss for å få vite mer om vår meny, events, gavekort og tilbud.
Med denne avtalen kan bedrifter og organisasjoner handle på kreditt hos TGI Fridays. Vennligst fyll ut avtalen og send til din nærmeste TGI FRIDAYS. Vi kontakter deg så snart avtalen er registrert.

Alle i bedriftenKun personer som oppgir følgene passord ved bestilling:
Betalingsbetingelse 14 dager. Fakturagebyr 25,- per faktura. TGI Fridays forbeholder seg retten til å innhente de nødvendige kredittopplysninger. Fakturaer som ikke betales til forfall kan resultere i inndragelse av kreditt og endring i avtale. Vennligst legg merke til at dette foreløpig kun er en søknad om firmaavtale med Fridays. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig med en skriftlig bekreftelse på at ditt firma er godkjent som fakturakunde. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Fridays!

Vi bekrefter herved at ovenstående opplysninger er korrekte og at vi godkjenner de generelle betingelsene.

Firmafest? Kick-Off? Bursdagsfest? Nå kan du leie din egen Fridays i Oslo Sentrum. Vi har de perfekte lokalene til deg og dine kollegaer eller bare venner som ha lyst på en morsom fest sammen. Ta kontakt allerede i dag for å få mer informasjon.


Karriere

Overbevist om at du kunne vært perfekt til en eller flere av stillingene listet under? Søk da vel – vi vil ha deg med på laget!

Finner du ikke den stillingen du hadde lyst på?

Registrer deg i vår CV-database for fremtidige muligheter. Dyktige mennesker finner vi alltid en plass til!

@fridaysnorge

Hei! Hos Friday's er det fredag hver dag, og her på Instagram skal vi gi deg fredagsfølelsen med digge matbilder!
www.fridays.no