Sommerfest hos Fridays™

Legg sommerfesten til TGI Fridays™. God mat og drikke i en uformell og hyggelig atmosfære. Flere av våre restauranter har uteservering.

Sommerfest for store og små grupper

Planlegger du sommerfest for jobben, venner eller familie? Alle trives i et avslappet miljø med god service, smakfull mat og forfriskende drikke. På Fridays™ får du en vellykket sommerfest uansett anledning og vi tar oss av jobben. Alt du trenger å gjøre er å kose deg i sommervarmen.

Sommerfest med uteservering

Vi tror på sommeren! Og selvsagt bør den beste tiden på året feires ute! Flere av våre restauranter har uteservering om sommeren. Start selskapet ute og beveg dere inn senere på kvelden. Skulle ikke værgudene spille på lag, flytter vi hele selskapet inn. En vellykket sommerfest blir det uansett på Fridays™.

Middag eller fingermat på sommerfesten?

Sommerfest med full middag eller enkel fingermat? Det er opp til deg! Vi har stort utvalg av både fristende småretter og store måltider. Når det kommer til drikke er det viden kjent at Fridays er blant de beste på smoothies og milkshakes. Hva er vel en sommerfest uten en skikkelig paraplydrink? Ønsker dere en apéritif før maten har vi stort utvalg i musserende vin, champagne og alkoholfrie cocktails.

Finn din restaurant og bestill plass for sommerfest her.