Nyttårsfest hos Fridays™

Nyttårsaften er et av årets høydepunkter, og vi vil gjerne feire det nye året sammen med deg og dine venner. På TGI Fridays™ kan dere feire nyttår med topp stemning og god mat og drikke i en uformell og hyggelig atmosfære.

Nyttårsfest for store og små grupper

Det blir stadig mer vanlig å arrangere nyttårsfest i begynnelsen av det nye året istedenfor julebord. På Fridays™ har vi lang erfaring med å arrangere vellykkede fester for både store og små grupper, og vi setter gjerne sammen en egen festmeny for dere med et utvalg av våre mest populære retter.

Nyttårsfest med kolleger eller venner

Flere og flere arbeidsplasser arrangerer nyttårsfest for sine ansatte, og stadig flere ønsker en uformell setting som bidrar til senkede skuldre. På TGI Fridays™ feires nyttårsfesten i en hyggelig og avslappet atmosfære der alle kan føle seg vel.

TGI Fridays™ er også det perfekte sted for nyttårsfest med vennegjengen, og både store og små vennegjenger er alltid hjertelig velkommen! Hva med å starte med en hyggelig middag i restauranten, for så å fortsette festen i baren utover kvelden? Vi hjelper dere å arrangere den perfekte nyttårsfesten.

Finn din restaurant og bestill plass for nyttårsfest her.