Julebord hos Fridays™

Legg julebordet til TGI Fridays™. God mat og drikke i en uformell og hyggelig atmosfære. Vi ordner med julestemning og skjermet plassering hvis dere ønsker det.

Julebord for store og små grupper

Julebord er en gammel og svært populær tradisjon i Norge, og på Fridays™ har vi lang erfaring med å arrangere vellykkede julebord for både store og små grupper. Vår smakfulle mat smaker like godt i jula som resten av året.

Julebord med kolleger eller venner

De fleste arbeidsplasser arrangerer julebord for sine ansatte, og stadig flere ønsker en uformell setting som bidrar til senkede skuldre i en travel førjulstid . På TGI Fridays™ feires julebordet i en hyggelig og avslappet atmosfære der alle kan føle seg vel.

TGI Fridays™ er også det perfekte sted for julebord med vennegjengen. Både guttas- og damenes julebord er populært å feire hos oss. Både store og små vennegjenger er alltid hjertelig velkommen, også i julebordsesongen! Hva med å starte med en hyggelig middag i restauranten, for så å fortsette festen i baren utover kvelden? Vi hjelper dere å arrangere det perfekte julebordet.

God mat og drikke på julebordet

Det blir som regel nok julemat i løpet av jula. Hvorfor ikke bytte ut juleribbe med spare-ribs på julebordet? På Fridays™ får du smakfulle retter som alle elsker – og rødt og hvitt er våre favorittfarger. Overraskelser er dessuten vår spesialitet!

Finn din restaurant og bestill plass for julebord her.