Arrangement

På Fridays™ er vi glade i tradisjoner, og vi elsker å markere både norske- og amerikanske høytider. Gjennom året har vi mange ulike arrangement. Halloween og nyttår er selvfølgelig dager som blir markert hos oss. Om du vil arrangere fest for gode venner eller kollegaer, er Fridays™ det rette stedet. Her kan dere nyte god mat og drikke i en hyggelig og uformell atmosfære. Vi har lang erfaring med å arrangere vellykkede julebord og sommerfester for både store og små grupper. Vi sørger selvsagt for skjermet plassering hvis dere ønsker det, men da er det lurt å reservere julebordet i god tid.

Hos Fridays™ liker vi å markere små- og store anledninger

Har du noe å feire? Ta med vennegjengen til oss, så sørger vi for at dere får en uforglemmelig kveld. Fridays™ er det perfekte stedet å omgås med gode venner. En fin kveld starter med en deilig drink i baren. Om dere blir sultne, kan dere ta en rask matbit i baren, eller sette dere i restauranten og nyte en av våre smakfulle retter. Fridays™ har stort utvalg av fingermat og retter som kan deles. Perfekt for store selskaper, om du bare er litt fysen eller ønsker litt snacks til godt drikke.

På Fridays™ kan du reservere plass for både store og små grupper, enten dere bare vil drikke eller ønsker en deilig matbit i tillegg.

Finn din restaurant og bestill bord her.