Fridays og Oslo Pride

TGI Fridays ny offisiell hovedpartner til Oslo Pride

TGI Fridays er stolt samarbeidspartner av Norges største skeive kulturarrangement, og gleder oss til å ta del i den fargerike feiringen av kjærlighet og mangfold. Festivalen går av stabelen 23. Juni – 2.juli 2017.

Fridays har en lang og inkluderende historie. Under oppstarten på New Yorks Upper East side i 1965, etablerte cocktailbaren seg raskt som en møteplass for unge, single voksne der også kvinner kunne føle det komfortabelt å gå ut i grupper for å møte likesinnede.

Vi har senere vokst til å bli verdenskjent som en uformell, amerikanskinspirert diner, og består nå av mer enn 900 restauranter i 60 land. Det jobber i dag over 100 nasjonaliteter i restaurantene rundt om i verden, og TGI Fridays har etablert seg som et av Nordens største restauranthus.

Nøkkelen til suksessen har alltid vært et åpent og gjestfritt miljø, med god fredagsstemning alle dager i uka. Hos TGI Fridays er alle velkomne – både hva gjelder gjester og ansatte.

Vi er derfor glade for å kunne være en aktiv bidragsyter til Oslo Pride, og støtte festivalens viktige arbeid for friheten til å være akkurat den man er

Vi lover å bidra til at festivalen blir en fantastisk opplevelse for alle besøkende, og kan garantere mange spennende overraskelser i våre Oslo-restauranter gjennom Pride-uken.

Stay tuned..