Veggieburgers + søtpotet-fries + trøffelsaus = ❤️

Veggieburgers + søtpotet-fries +trøffelsaus = ❤️

Vegetarmat er i vinden som aldri før og vi har selvfølgelig slengt oss på!
Endelig kan vi vise frem vår aller nyeste burgere, Veggie Mozzarella og Crunchy Veggie – to splitter nye vegetarburgere du bare er nødt til å smake!

Etter lang tid med finpussing har vi nå landet på to snadderburgere som vi gleder oss til å servere deg! Den ene er toppet med sprø mozerella sticks, den andre med chunky salsa, guacomole og tortillachips – kombinasjoner vi vet er vanskelig å motstå.. Fortryllende gode burgere helt uten kjøtt, saftige og stappfulle av smak. Kom innom og opplev at green is good, really good!

Som om ikke det var nok, presenterer vi også helt nye fries! Vi har nemlig hanket inn noen helt fantastiske søtpotet-fries. Disse er umulig å ha for seg selv! Søte, salte og sprø herligheter som kommer med en nyyydelig trøffelsaus. Hallo! Let the cravings begin!

Jazz opp en helt vanlig hverdag med burgerfest hos oss, overrask kjæresten med noe ekstra godt eller ta med venninnegjengen for en kveld utenom det vanlige. Book bord allerede i dag, og kom sulten – du vil ikke angre!